• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Morten Jørgensen

Atlético Madrid går efter Champions League-finalen på hjemmebane

Atlético Madrid går efter Champions League-finalen på hjemmebane
Foto: Getty Images

Atlético Madrids præsident sigter efter, at klubben skal være at finde i Champions League-finalen denne sæson.

Af Morten Jørgensen

Champions League-finalen i 2019 afholdes på Wanda Metropolitano, og derfor har turneringen et ekstra stort fokus hos Atlético Madrid.

Til daglig holder den spanske storklub til på det nybyggede stadion, som blev taget i brug ved begyndelsen af sidste sæson. Og klubben har derfor indstillet sigtekornet på Champions League-finalen den 1. juni 2019.

- Målet er at blive bedre i forhold til sidste sæson, hvilket allerede er svært. Vi vil også forsøge at nå finalen i Champions League, hvilket vil blive svært, men den spilles på vores stadion, fortalte Atlético Madrid-præsident Enrique Cerezo ifølge Goal oven på klubbens triumf onsdag aften.

Her lykkedes det for Atlético Madrid at besejre Real Madrid i Super Cuppen efter forlænget spilletid. Det var klubbens tredje Super Cup-triumf, og i alt har Diego Simeone nu vundet syv trofæer i hovedstadsklubben siden sin tiltrædelse i 2011 – men Champions League-trofæet lader vente på sig.

Tre gange har klubben været i Champions League-finalen, men her har enten Bayern München eller Real Madrid vist sig for stærke. 

Superliga

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.