Atletico Madrid videre efter otte straffespark

Atletico Madrid indløste billet til videre deltagelse i Champions League efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence mod PSV Eindhoven.

Efter sammenlagt 210 minutters fodbold uden scoringer måtte Champions League-ottendedelsfinalen mellem Atletico Madrid og PSV Eindhoven afgøres fra straffesparkspletten. Her var Atletico Madrid skarpest og sikrede sig adgang til kvartfinalen, og det var værd at bemærke, at der for alvor kom gang i netmaskerne efter mere end 200 målløse minutter.

Atletico Madrid vandt således en yderst nervepirrende straffesparkskonkurrence med cifrene 8-7.

Efter at begge mandskaber omsatte de første syv spark til scoring, var det PSV Eindhovens Luciano Narsingh, der blev skurken, da han bankede hollændernes ottende spark på overliggeren. Efterfølgende sendte Juanfran hjemmeholdet videre i turneringen.

Det var Atletico Madrid, der styrede kampen og havde de fleste chancer, men PSV Eindhoven kæmpede forbilledligt og havde også chancer undervejs – blandt andet et skud på stolpen.