• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jonas Kongerslev Nygaard

Atleticos CL-helt er ligeglad med semifinalemodstander

Atleticos CL-helt er ligeglad med semifinalemodstander
Illustration

Koke har ikke nogen modstander til semfinalerne i Champions League, som han helst vil møde. Nu gælder det en finaleplads.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Koke blev onsdag matchvinder for Atletico Madrid, der besejrede Barcelona med 1-0 hjemme på Vicente Calderon. Det resultat betød efter 1-1 på Camp Nou, at Diego Simeons mandskab sikrede sig adgang til semifinalerne i Champions League, og nu kan Koke og resten af holdet se frem til et møde med Chelsea, Real Madrid eller Bayern München, når kampen for en finaleplads skal stå. Modstanderen findes fredag ved en lodtrækning.

Der er helt sikkert mange meninger om, hvilket hold der står bedst til Atletico Madrid, men det er ikke nogle tanker, der har manifesteret sig hos Koke.

- Når jeg tænker på lodtrækningen i morgen, ved jeg ikke, hvilket af de tre hold jeg ville foretrække at møde. Det vigtigste er, at vi når finalen, siger han til Mundo Deportivo.

Koke, der tidligere har været sat i forbindelse med Manchester United, er naturligvis glad for sejren over Barcelona, som han føler lukkede munden på en del kritikere.

- Vi spillede en god kamp mod Barcelona. Der var tvivl om, hvorvidt vi kunne fortsætte i vores tempo. Vi har vist indtil nu, at vi kan fortsætte med den samme intensitet. Folk snakker meget intensitet og holdets fysiske form, men de anerkender ikke de ting, som vi rent faktisk gør med bolden, lyder det videre fra den 22-årige spanier.

Superliga

Mere Superliga

Fokus