• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov

Avis: Lukaku i voldsomt skænderi med holdkammerat

Foto: Getty Images

De to Inter-spillere Romelu Lukaku og Marcelo Brozovic havnede angiveligt i et voldsomt skænderi efter tirsdagens Champions League-skuffelse mod Slavia Prag.

Af Ole Hoffskov

Den italienske storklub Inter lagde skuffende fra land i Champions League, da det blot blev til 1-1 mod Slavia Prag på hjemmebane tirsdag aften, og så var værterne tilmed heldige at slippe fra opgøret med et point - det var først i tillægstiden, at Inter udlignede ved Nicolo Barella.

Skuffelsen blev ifølge Daily Mail for meget for de to holdkammerater Romelu Lukaku og Marcelo Brozovic efter kampen.

Ifølge avisen opstod der i omklædningsrummet et voldsomt skænderi mellem Lukaku og Brozovic, og Lukaku satte i den forbindelse spørgsmålstegn ved sin holdkammerats præstation i kampen. Lukaku beskyldte angiveligt Brozovic, der misbrugte en stor chance i kampen, for at gå imod trænerens taktik.

Til sidst udviklede konfrontationen mellem Romelu Lukaku og Brozovic sig til at blive fysisk, og så måtte Alexis Sanchez lægge sig imellem de to Inter-spillere og dæmpe gemytterne. 

Man må håbe, at Lukaku og Brozovic har fået talt tingene igennem efterfølgende - allerede lørdag skal de nemlig på banen sammen igen, når et af sæsonens vigtigste opgør står for døren. Her møder Inter naborivalerne fra AC Milan. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus