• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov

Avis: Paris Saint-Germain suspenderer Adrien Rabiot

Foto: Getty Images

Adrien Rabiot er blevet suspenderet i PSG for dårlig opførsel.

Af Ole Hoffskov

Forholdet mellem Paris Saint-Germain og Adrien Rabiot kan bedst sammenlignes med et ægteskab, der er gået i stykker, og nu venter det engang så lykkelige par blot på, at den ene part forlader hjemmet og flytter væk.

Den 23-årige midtbanespiller har tørnet ud for PSG hele sin karriere, men nu vil han videre, og det kommer han til sommer, når hans aftale med klubben udløber. Det trækker dog op til en rigtig dårlig skilsmisse, og der har de seneste måneder været mange problemer.

Læs også: PSG-stjerne fyrer sin mor efter misset drømmeskifte

Nu er Adrien Rabiot blevet suspenderet frem til 27. marts, skriver L'Equipe.

Suspenderingen skyldes to ting, som skete i kølvandet på Paris Saint-Germains smertelige nederlag til Manchester United i Champions League. Rabiot var ikke med i kampen, og efterfølgende blev han filmet på en natklub i Paris, hvor han var tydeligt upåvirket af holdkammeraternes exit i verdens fornemste klubturnering. Samtidig "likede" Rabiot et opslag på Patrice Evras Instagram, hvor han fejrede triumfen i Paris sammen med Paul Pogba.

Adrien Rabiot har ikke været i aktion for Paris Saint-Germain siden 5. december sidste år. Han har været sat i forbindelse med blandt andre Bayern München, Liverpool og FC Barcelona.

Superliga

Mere Superliga

Fokus