• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Barca-indkøb vil blive bedre: Jeg kan være meget mere dominerende

Foto: Getty Images

Frenkie de Jong vil gøre det bedre end hidtil i FC Barcelona.

Af clbold.dk

FC Barcelona sikrede sig et par prominente tilgange denne sommer i form af Antoine Griezmann, Frenkie de Jong og Junior Firpo. Men på trods af de prominente tilgange har de ikke fået en optimal start på sæsonen i La Liga, hvor de blot har hentet fire point på tre kampe.

Og en af de spillere på Barcelona-holdet, der ikke har spillet godt i sæsonstarten, er nyindkøbet Frenkie de Jong.

Den hollandske midtbanespiller er dog ikke bekymret for sin vaklende start, og han er overbevist om, at han kan blive meget mere dominerende. Det fortæller han til De Telegraaf.

- Tingene gik godt i opstarten, men jeg må sige, at jeg ikke har spillet mit bedste spil i de gældende kampe, siger Frenkie de Jong og tilføjer:

- Fodbolden er meget forskellig fra det, jeg er vant til. Jeg havde færrest boldberøringer imod Real Betis, og det er som regel omvendt. Folk går i panik, men det gør jeg ikke. Jeg har været lidt flad indtil nu. Jeg ved, jeg kan byde ind med meget mere på bolden i løbet af en kamp. Jeg kan være meget mere dominerende, så det bekymrer jeg mig ikke meget om.

Frenkie de Jong, 22 år, har hidtil spillet i hver af sæsonens tre kampe i La Liga for FC Barcelona.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.