• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Barca-træner efter remis i Dortmund: Vi led rigtig meget

Foto: Getty Images

FC Barcelonas træner Ernesto Valverde lader alt taget i betragning til at være ganske tilfreds med at få en enkelt point ud af opgøret mod Dortmund tirsdag aften

Af Mikkel Sloth

Det sluttede 0-0, da Dortmund i går tog imod FC Barcelona i første kamp i gruppespillet af årets Champions League. Her dominerede hjemmeholdet ellers store dele af kampen, og kaptajn Marco Reus brændte undervejs også et straffespark, som på kontroversiel vis blev reddet af FC Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen.

Derfor er FC Barcelonas træner, Ernesto Valverde, da også godt klar over, at han og holdet nok skal være glade for, at få et point med fra Tyskland. Det fortalte han iføge den spanske avis AS efter kampen.

- Resultatet er, som det er. Vi led rigtig meget, det er man nødt til at indrømme. De var farligere, og vi manglede noget dybde på de sidste meter. De havde straffesparket, de ramte træværket, forklarer Valverde og uddyber:

- De er stærke på hjemmebane, og det var en hård kamp for os. Der var momenter, hvor vi mistede bolden i vigtige zoner, og de fik tre eller fire kontraangreb. Det gjorde det kompliceret for os, men Marc (Marc-André ter Stegen, red.) var virkelig god. Og selvom vi dominerede slutningen af kampen, havde vi stor set ingen chancer. 

Marc-André ter Stegen havde i forbindelse med helt forladt målstregen, hvilket ikke er tilladt. Du kan se situationen og kampens øvrige højdepunkter i afspilleren øverst i artiklen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.