Barcelona knækkede ikke Lyon-nødden

Det er stadig helt åbent mellem Lyon og Barcelona efter 0-0 på det franske holds hjemmebane i først 1/8-finale i Champions League.

På forhånd har Lyon ikke været levnet mange chancer for at gå videre i Champions League mod Barcelona, men franskmændene skulle i dag forsøge at skabe sig et godt udgangspunkt i duellens første opgør.

Der var aktion på lige fra start, hvor der kun skulle gå 24 sekunder, inden Ousmane Dembele hakkede forgæves på kassen.

Otte minutter inde i kampen fik Martin Terrier bolden lige uden for feltet og hamrede resolut til bolden, men en refleksredning fra Marc-Andre Ter Stegen var lige akkurat nok til at sende bolden på overliggeren.

Barcelona havde et stort overtag i starten, men som halvlegen skred frem, kom Lyon bedre med i opgøret. Ingen af de to hold fandt dog vej til netmaskerne i første halvleg.

Efter pausen fik Barcelona presset Lyon ned, men det spanske mandskab kæmpede med at få opløst betondefensiven og finde den helt rigtige åbning. I den anden ende var Lyon lige ved at komme frem til noget, men uden succes.

20 minutter før tid blev Luis Suarez spillet fri ved straffesparkspletten, men han sparkede lige forbi målet.

Flere små chancer kom begge hold frem til i slutminutterne, men 0-0 forblev cifrene på resultattavlen. Dermed er det stadig helt åben mellem de to hold inden returopgøret den 13. marts.