• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Barcelona og Liverpool kæmper om spansk back

Barcelona og Liverpool kæmper om spansk back
Foto: Getty Images

FC Barcelona og Liverpool er begge interesserede i at hente Real Betis' Junior Firpo, lyder det søndag fra Mucho Deporte.

Af clbold.dk

Jürgen Klopp er på udkig efter en ny venstreback ovenpå Alberto Morenos exit, og tyskeren kigger angiveligt mod Spanien.

22-årige Junior Firpo spillede i sidste sæson 29 kampe for Real Betis og var med Spanien til U/21 EM denne sommer, og flere historier er gået på, at Liverpool nu agter at hente ham til Anfield.

Søndag skriver Mucho Deporte dog, at The Reds kan se frem til kamp om spanieren fra FC Barcelona, som også leder efter en backup til Jordi Alba.

Mediet hævder ydermere, at Betis er villige til at lytte til tilbud på minimum £27 millioner, selvom hans frikøbsklausul er på £45 millioner.

Liverpool overvejer efter sigende at inkludere Divock Origi, som har et år tilbage af sin kontrakt med klubben, i handlen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.