Barcelona tager første stik mod Liverpool

Lionel Messi scorede sit mål nummer 600 på et vidunderfrispark, da Barcelona vandt 3-0 og sendte Liverpool mod Champions League-afgrunden.

En af de mest spændende dueller i nutidens fodbold med Lionel Messi mod Virgil van Dijk skulle udspille sig i den første semifinale i Champions League mellem Barcelona og Liverpool.

Kampen startede i et højt tempo, hvor der var antydninger af chancer til begge mandskaber. Blandt andet røg Sadio Mané ned i feltet, men der blev ikke dømt straffespark.

Et fantastisk timet løb af den tidligere Liverpool-spiller Luis Suarez gjorde ham helt fri i feltet, og så skulle han blot sætte foden på for at bringe Barcelona foran 1-0.

Efter pausen kom Liverpool blæsende ud og var da også tæt på at komme frem til noget, men Barcelona stod imod.

Selvom Liverpool var klart bedst i anden halvleg, var det alligevel Barcelona, som scorede kampens næste mål. Luis Suarez ramte overliggeren, og på returen fik Messi fat i bolden og kunne løbe bolden ind i frit mål til 2-0.

Få minutter senere var fænomenale Messi på spil igen, da han med et vanvittigt frisparksmål rundede sit mål nummer 600 i karrieren.

Lige bagefter kom Liverpool op i den anden ende, hvor bolden blev reddet på stregen, og på riposten ramte Mohamed Salah stolpen.

Liverpool forsøgte at presse på for at få lavet et vigtigt udebanemål, men det lykkedes ikke, og dermed vandt Barcelona opgøret med 3-0.

Returopgøret spilles på Anfield tirsdag.