• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Barcelona-træners fremtid afgøres til sommer

Foto: Getty Images

Barcelona-træner Ernesto Valverde udtaler, at hans fremtid i klubben først bliver afgjort ved sæsonens slutning.

Af clbold.dk

Når denne sæson slutter, udløber Ernesto Valverdes kontrakt med FC Barcelona. Den rutinerede manager kom til klubben i sommeren 2017, og selvom sidste sæson bød på en spansk double med sejren i både ligaen og pokalturneringen, bød den også på et skuffende exit til Roma i Champions League.

Af den grund har der været flere spekulationer om Valverdes fremtid i klubben. Hovedpersonen selv tager dog situationen med ophøjet ro. 

- Jeg har en toårig kontrakt med en option for et yderligere år, og til sommer skal vi beslutte, om jeg kommer til at fortsætte eller ej. Vi udskyder beslutningen alt afhængig af, hvordan sæsonen går. Vi er ikke engang halvvejs i gennem sæsonen, men hvis tingene går godt, så vil jeg være glad for at blive. Det er dog ikke kun min beslutning

Erneste Valverde har været i træner-gamet i flere år, og han ved hvordan mekanismerne virker.

- Vi ved jo godt, hvordan det er. Hvis klubben ikke vinder noget, hvilket er sket før, så begynder folk at gå efter struben på dig. Men jeg føler mig tilpas i klubben, det har jeg gjort lige siden jeg kom.

Ernesto Valverde har før tiden i Barcelona stået i spidsen for Athletic Bilbao, Valencia, Olympiakos, Villarreal og Espanyol. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.