• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division clbold.dk

Barcelonas vicepræsident ramt af coronavirus

Foto: Getty Images

Jordi Cardoner, som er vicepræsident i FC Barcelona, er blevet testet positiv for coronavirus. Nu plejer han sig selv i hjemmet.

Af clbold.dk

Det er ingen hemmelighed, at coronavirussen har været hård ved Spanien, og nu er det kommet frem, at Barcelonas vicepræsident Jordi Cardoner er blevet testet positiv for sygdommen. 

Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Dermed er han den første med direkte forbindelse til klubben, som er blevet smittet. Derfor er han blevet sendt hjem, hvor han passer på sig selv med baggrund i de råd, som han har fået. Han skulle endvidere have det godt til trods for at være ramt.

Foruden Cardoner er Barcelona-talentspejderen Andre Cury, som arbejder i Brasilien ligeledes blevet testet positiv for coronavirus. Det blev han i marts. Han er dog ikke i direkte fysisk kontakt med resten af klubben, som tilfældet er med Jordi Cardoner.

Barcelonas vicepræsident er derfor nu blevet en del af de over 115.000 tilfælde af coronavirus i Spanien, hvor man hidtil har oplevet 11.000 dødsfald i landet. 

I Barcelona har man desuden nok at tænke på, hvor man har sendt spillerne 70 procent ned i løn som følge af de økonomiske konsekvenser, som coronakrisen har medført over det meste af verden. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.