Bayern hentede pligtsejr i Grækenland

Med to mål lige efter hinanden blev det til en solid 2-0-sejr til Bayern over AEK Athen.

På forhånd lignede det en smal sag for FC Bayern München at slå AEK Athen i Champions League-gruppespillet. Men helt let skulle det altså ikke blive for Bayern, der skulle have tålmodigheden med sig i opgøret.

I sidste ende blev det nemlig til en sikker sejr på 2-0 for de tyske mestre, men man altså skulle godt ind i anden halvleg, inden målene blev sendt i kassen.

Det skyldtes nu ikke, at Bayern ikke forsøgte at angribe i første halvleg. Her havde de grækerne under et habilt pres hele vejen igennem, men målene lod altså vente for sydtyskerne, da AEK-holdet klarede at holde dem på afstand i den første time af kampe.

Men efter 61 minutter af kampen kunne de ikke klare det længere. Arjen Robben kom først frem til en stor chance, men den blev blokeret inde foran mål, hvorefter den sprang ud til Javi Martinez, der flugtede bolden i mål til 1-0.

Bare to minutter efter var den gal igen. Denne gang var det Rafinha, der var i centrum, da han kom fri på venstresiden. Herfra spillede han bolden let og elegant ind til Robert Lewandowski, der stod helt fri inde foran mål. Sådan noget gør man ikke ustraffet, og med en simpel afslutning lagde han bolden i det åbne mål til 2-0.

Resten af tiden kontrollede Bayern opgøret og tog de tre point.

Sejren betyder desuden, at Bayern München nu er på syv point efter tre kampe, og i næste runde møder de AEK på hjemmebane.