Bayern smadrer sig til tysk mesterskab

Bayern München skulle lige overvinde nerverne mod Frankfurt, men da det skete blev det til en øretæve af gæsterne, og så er Bayern på ny tysk mester lige foran Dortmund.

Et sølle point. Det er præcis så meget, der lørdag eftermiddag afgjorde det tyske mesterskab. Bundesliga-titlen skulle nemlig gå til enten Bayern München, der hjemme havde besøg af Frankfurt eller Dortmund, der ude gæstede Borussia Mönchengladbach.

Bayern München var før sidste runde et point foran Dortmund, og det var man stadig efter en hæsblædende runde.

Bayern München fik hurtigt lidt ro med en scoring fra Kingsley Coman allerede efter tre minutter. Alligevel formåede man ikke sådan for alvor at lukke tingene, og ved pausen var det en smal føring til Bayern.

Efter pausen gik der så et større sug gennem værterne. Haller fik udlignet for Frankfurt, og nu var mesterskabet pludselig hos Dortmund, der var foran mod Gladbach. Der blev dog sat trumf på for alvor for Bayern München.

Tre minutter efter chokket scorede David Alaba til 2-1, og fem minutter efter gjorde Renato Sanchez det til 3-1. Så var den ligesom ved at være hjemme, men det blev både 4 og 5-1. Franck Ribery og Arjen Robben ville nemlig også lege med, og med 5-1 kronede Bayern München guldet.

Dortmund gjorde også hvad de skulle ude mod Gladbach, selvom det ikke var nok. Sancho og Marco Reus scorede på hver sin side af pausen, og så vandt Dortmund med 1-2.