• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Bayern-træner: Kane og Lewandowski blandt verdens fire bedste angribere

Bayern-træner: Kane og Lewandowski blandt verdens fire bedste angribere
Foto: Getty Images

Tirsdagens Champions League-møde mellem Tottenham og Bayern München bliver også mødet mellem to af verdens fire bedste angribere, hvis du spørger tyskernes træner.

Af clbold.dk

Tirsdag lyder et af Champions League-højdepunkterne på Tottenham - Bayern München, hvilket samtidig bliver en kærkommen lejlighed for at opleve to af verdens bedste angribere i aktion.

Det mener i hvert fald tyskernes træner Niko Kovac, der inden kampen sender lovprisende ord afsted mod morgendagens modstanders topscorer Harry Kane.

- Hans kvalitet i Premier League, men også i England-truppen taler for sig selv, han er sensationel. Han er en spiller, der kan det hele. Han er god til at holde på bolden, han er god med hovedet, der er intet, han ikke kan, siger Kovac ifølge Sky Sports.

Der bliver også sendt roser i retning af Kovacs egen topscorer.

- Han er en meget stærk angriber. Han og Lewandowski er nok i top tre eller fire i verden. Sådan er det lige i øjeblikket.

Både 26-årige Kane og 31-årige Lewandowski er startet fornuftigt ud af sæsonen. Kane har nettet fem gange i syv kampe i Premier League, mens Lewandowski har været ustyrlig og scoret 10 Bundesliga-kampe i blot seks kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus