• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Toutouh fortsætter alvorlig deroute

Tipsbladet.dk zoomer ind på dagens opgør mellem Qarabag og FC København.

Af Benjamin Lillelund

Qarabag – FC København 1-0
1-0 Mahir Madatov 25’

Kampens bedste:

Qarabag: Dino Ndlovu var god til at drive bolden fremad, og det var også ham, der skød bolden ind på stolpen, inden det endte med målet til 1-0. Mahir Madatov er selvfølgelig også et oplagt valg, når han nu scorede et mål.

FC København: FC København skal være lykkelige for, at de har Robin Olsen. Målmanden har simpelthen et tårnhøjt topniveau, og hvis han ikke havde været der, kunne der snildt være gået ti mål ind. Det er hans skyld, at de ikke reelt er ude endnu. Santander må også nævnes som bedste markspiller, men der blev begået mange frispark på ham, og det gjorde hans betingelser svære. 

Kampens værste: Youssef Toutouh var i sidste sæson i fantastisk spillehumør, men hold nu op hvor er der langt tilbage til det niveau. Attituden er blevet dårlig, indsatsen elendig, og der er i det hele taget bare gået for meget Claudemir i den.

Kampens detalje: Pierre Bengtsson fik en albue hårdt i hovedet, og det var med fuldt overlæg. Svenskeren stoppede op og ømmede sig, men der blev ikke dømt noget som helst – det endda på trods af, at slaget endda havde været for grov til boksning.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Et skadesplaget Brøndby-mandskab får besøg af AaB, der kommer med en storsejr i bagagen.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.