• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Barcelona-Napoli skal spilles for tomme tribuner

Foto: Getty Images

Det er tirsdag morgen blevet besluttet, at næste uges Champions League-opgør mellem Barcelona og Napoli skal spilles uden tilskuere.

Af clbold.dk

Næste uges Champions League-kamp mellem Barcelona og Napoli skal spilles uden tilskuere. 

Det er den spanske avis Sport, der bekræfter, at klubben og myndighederne tirsdag er kommet frem til denne beslutning. Den spanske regering har anbefalet at spille kampen uden tilskuere, og det har Barcelona valgt at lytte til. Beslutningen er taget af frygt for yderligere spredning af Covid-19.

Dermed lægger det fast, at halvdelen af 1/8-finalerne i Champions League skal spilles uden tilskuere. Således skal følgende fire 1/8-finaler spilles for lukkede døre.

Valencia - Atalanta (tirsdag den 10. marts)
PSG - Dortmund (onsdag den 11. marts)
Juventus - Lyon (tirsdag den 17. marts)
Barcelona - Napoli (onsdag den 18. marts)

Rent økonomisk er det selvfølgelig en alvorlig streg i regningen for Barcelona, at klubben går glip af de mange billetindtægter. 

- Det er en beslutning, der udelukkende er taget af helbredsårsager, lyder det fra Joan Guix fra de katalanske sundhedsmyndigheder.

Beslutningen blev taget på et møde tirsdag morgen, hvor flere topfolk fra Barcelona-ledelsen var tilstede. Den første kamp mellem Napoli og Barcelona endte 1-1, og nu går katalanerne altså glip af opbakningen fra deres fans i returkampen.

Tidligere tirsdag reporterede Catalunya Radio, at UEFA efter den igangværende runde overvejer at sætte Champions League og Europa League på pause

Mandag aften besluttede de italienske myndigheder at sætte Serie A på pause indtil den 3. april.

Superliga

Mere Superliga

Fokus