Besiktas tæt på videre avancement efter pointdeling mod Monaco

Besiktas og Monaco spillede 1-1 i dagens tidlige Champions League-opgør.

Besiktas kunne med en sejr i hjemmekampen mod Monaco sikre sig videre avancement i Champions League-gruppespillet, mens de forsvarende franske mestre havde alvorligt brug for en sejr for at holde liv i håbet om at gentage sidste sæsons succes i Europas fineste klubturnering.

Ingen af de to mandskaber lykkedes dog med at tage de tre point i den tyrkiske heksekeddel, hvor der blev spillet en ganske lige kamp, hvorfor 1-1 også var et retfærdigt resultat.

I første halvleg var det hjemmeholdet, der sad på spillet, men i overtiden lykkedes det for Monaco at bringe sig i front, da Rony Lopes sparkede et følt langskud ind bag Fabricio.

Fra begyndelsen af anden halvleg jagtede Besiktas udligningen, og den fik de også efter 54 minutter, da Jorge begik straffespark mod Ricardo Quaresma. Straffesparket omsatte Cenk Tosun, som dermed blev den mest scorende spiller for Besiktas i Champions League.

Det ene point kan de bedst bruge i Besiktas, hvor en sejr til RB Leipzig over FC Porto senere i aften vil sende dem videre fra gruppen.