• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Morten Jørgensen

Besiktas tæt på videre avancement efter pointdeling mod Monaco

Besiktas og Monaco spillede 1-1 i dagens tidlige Champions League-opgør.

Af Morten Jørgensen

Besiktas kunne med en sejr i hjemmekampen mod Monaco sikre sig videre avancement i Champions League-gruppespillet, mens de forsvarende franske mestre havde alvorligt brug for en sejr for at holde liv i håbet om at gentage sidste sæsons succes i Europas fineste klubturnering. 

Ingen af de to mandskaber lykkedes dog med at tage de tre point i den tyrkiske heksekeddel, hvor der blev spillet en ganske lige kamp, hvorfor 1-1 også var et retfærdigt resultat. 

I første halvleg var det hjemmeholdet, der sad på spillet, men i overtiden lykkedes det for Monaco at bringe sig i front, da Rony Lopes sparkede et følt langskud ind bag Fabricio. 

Fra begyndelsen af anden halvleg jagtede Besiktas udligningen, og den fik de også efter 54 minutter, da Jorge begik straffespark mod Ricardo Quaresma. Straffesparket omsatte Cenk Tosun, som dermed blev den mest scorende spiller for Besiktas i Champions League. 

Det ene point kan de bedst bruge i Besiktas, hvor en sejr til RB Leipzig over FC Porto senere i aften vil sende dem videre fra gruppen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus