• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Chelsea-profil bønfalder klubben: Lad mig tage hjem til min familie

Foto: Getty Images

Willian har bedt Chelsea om lov til at vende hjem til Brasilien i denne tid, hvor coronavirussen har lukket størstedelen af verden ned.

Af clbold.dk

Coronavirusset har lukket størstedelen af verden ned, og blandt andet fodboldligaer i hele Europa er sat på pause som følge af sygdommen. Samtidig bliver flyvninger og rejser også frarådet mange steder, og det har sat Chelseas brasilianske stjerne Willian i en kattepine.

Willian befinder sig nemlig i London, mens hans kone og barn er i hjemlandet Brasilien. Efter at Chelseas stortalent Callum Hudson-Odoi blev testet positiv for coronavirus i starten af marts, skulle Chelsea-spillerne nemlig i karantæne.  

Læs også:Dansker imponerer: Med i toppen af fornem Premier League-liste

Men eftersom Premier League er sat på pause indtil 30. april, beder Willian nu Chelsea om lov til at vende hjem til Sydamerika, så han kan være med sin familie i denne tid. Det fortæller han ifølge Mirror til Globo SporTV. 

- I øjeblikket er jeg alene. Min kone og datter er i Brasilien. De tog hjem først. Jeg skulle i isolation, og så skulle jeg også hjem. Nu tjekker jeg, om jeg får lov af klubben, siger Willian og fortsætter:

Læs også:Lukaku: Jeg havde ikke energi til at blive i Manchester United

- De har udskudt ligaen (Premier League, red.) til 30. april, og med det in mente prøver jeg at få tilladelse af klubben til at tage af sted. Jeg har forklaret situationen, og jeg prøver at få lov. Jeg har hørt, at spillere fra andre klubber tager til Brasilien – måske for at være nær sin familie i disse tider.

Premier League er, som Willian siger, i første omgang udsat til 30. april, men der har også været spekuleret i, om sæsonen blot afsluttes med den nuværende stilling i ligaen. Hvis resten af sæsonen bliver aflyst, har Willian potentielt spillet sin sidste kamp i Chelsea, da hans kontrakt udløber denne sommer.

Læs også:Norsk Premier League-angriber: Jeg tror, de nulstiller ligaen

Læs også:Dansk back er klar i mælet: Jeg skal spille Premier League

Læs også:Tidligere Premier League-spiller Peter Whittingam er død - blev kun 35 år

Superliga

Mere Superliga

Fokus