• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Sylvester Guldberg Røn

Buffon om skadet Juve-trio: De er uundværlige

PSG-keeper Gianluigi Buffon kalder sine tidligere holdkammerater Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli og Leonardo Bonucci for uundværlige.

Af Sylvester Guldberg Røn

Gianluigi Buffon skal i disse dage spille for første gang spille 1/8-finaler i Champions League for andre end Juventus. Den 41-årige målmand skiftede i sommer til Paris Saint-Germain, der tirsdag brager sammen med Manchester United. 

Hans tidligere klub Juventus møder om ni dage Atletico Madrid, og det er ser ud til, at de er uden de tre defensive profiler Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci. Det er ifølge Buffon et hårdt slag for italienerne. 

- Bonucci, Chiellini og Barzagli er uundværlige spillere, og det er ikke kun på banen. De har så mange små talenter, som er afgørende. Derfor skal Juve gøre alt, hvad de kan, for at få dem klar. Bliver de ikke det, er det en mulighed for nogle andre spillere. Heldigvis har Juve kun topspillere i truppen, siger Gianluigi Buffon til Sky Sports Italia. 

Buffon tilføjer desuden om sit eget opgør, at han ser frem til at møde sin tidligere holdkammerat Paul Pogba i tirsdagens møde med Manchester United. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus