Celtic sikkert videre i CL-kvalen

Celtic er videre i Champions League efter en samlet 5-2-sejr over FK Sarajevo.

Celtic er klar til anden kvalifikationsrunde i Champions League efter en samlet 5-2-sejr over FK Sarajevo.

De skotske mestre vandt det første opgør på udebane med de komfortable cifre 3-1, og det lignede igen en sikker sejr, da Ryan Christie bragte dem foran efter 26 minutter i onsdagens hjemmebaneopgør.

Efter knap 63 minutter udlignede de undertippede gæster imidlertid ved Benjamin Tatar, og FK Sarajevo kunne drømme om at få vendt opgøret. Den drøm blev dog hurtigt knust.

Det endte nemllig med en sejr til Celtic. Callum McGregor scorede det afgørende mål med knap et kvarter igen, da han bragede bolden i mål fra kanten af feltet. Det sluttede dermed 2-1, hvilket betyder, at Celtic vinder 5-2 samlet.

I den næste kvalifikationsrunde skal Celtic møde Nomme FK Kalju fra Estland.