• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Champions League-brag i Paris skal afvikles uden tilskuere

Foto: Getty Images

Onsdagens 1/8-finale i Champions League mellem PSG og Dortmund skal spilles for lukkede døre. Sådan lyder det nu fra det parisiske politi.

Af clbold.dk

Politiet i Paris har mandag formiddag besluttet, at onsdagens Champions League-brag mellem PSG og Dortmund skal spilles uden tilskuere. Det meddeler det parisiske politi på Twitter.

Det er indtil videre den tredje 1/8-finale i Champions League, der skal spilles for tomme tribuner. I sidste uge blev det således besluttet, at Valencia-Atalanta og Juventus-Lyon ligeledes skal spilles på tomme stadions.

- Politiet har, som følge af sikkerhedsrådets anvisninger i går aftes, besluttet, at kampen mellem PSG og Dortmund skal spilles for lukkede døre, lyder det i tweetet, der har hashtagget 'coronavirus'.

PSG fik udsat ligakamp
Det er anden kamp i træk, at PSG bliver påvirket af coronavirussen. Parisernes kamp mod Strasbourg i lørdags endte således med at blive udsat. Det er den første Ligue 1-kamp, der er blevet udsat på grund af covid-19.

Det må siges at være en streg i regningen for PSG, der tabte den første kamp i Tyskland med 2-1. Pariserne må således klare sig uden opbakning, når de onsdag skal forsøge at vende opgøret. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus