• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Champions League-finale generer det engelske landshold

Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham kan få stor betydning for det engelske landshold, der skal spille Nations League den 6. juni.

Af clbold.dk

Den 1. juni 2019 i Madrid. Her skal Liverpool FC og Tottenham Hotspur møde hinanden, og det skal de i Champions League-finalen.

En ren engelsk finale er guf i England - Eller er det nu også det? Måske ikke for alle, for det giver virkelig nogle udfordringer for det engelske landshold.

Her kan man nemlig komme til at stå og mangle et halvt hold eller måske have nogle meget trætte spillere, når Holland venter i en meget vigtig Nations League-duel den 6. juni.

For Tottenham kan man nævne blandt andre Kieran Trippier, Danny Rose and Dele Alli, der formentlig alle skal spille CL-finale, og som samtidig er på landsholdet. For Liverpool gælder det spillere som Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez and Jordan Henderson.

- Der er ikke nogen tvivl om, at vi får en del mere at se til. Både i forhold til forberedelse, indslusning af spillere og den del. Det hele bliver lidt noget rod, siger den engelske landstræner Gareth Southgate til Sky Sports.

Liverpool og Tottenham er begge finaleklar efter store comebacks mod henholdsvis FC Barcelona og Ajax.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.