Chelsea leverede vanvittigt comeback mod Ajax

Chelsea vendte 1-4 til 4-4 i et absurd drama på Stamford Bridge.

Ajax gav Chelsea en kold spand vand i hovedet efter to minutter. På en dødbold blev et hovedstød ramt af Tammy Abraham, og bolden sejlede derefter videre i mål.

Chelsea kom dog hurtigt på benene igen, og få sekunder senere blev Christian Pulicic nedlagt i feltet, og så dømte dommeren straffe til Chelsea.

Det omsatte Jorginho iskoldt, og så var der balance i regnskabet efter bare fire minutters spil.

Ajax overtog dog hurtigt styringen i kampen, og efter 20 minutter kom de foran igen. Quincy Promes mødte et indlæg fra Hakim Ziyech, og han scorede sikkert til 2-1.

Marokkaneren Ziyech viste fantastisk sparketeknik, da han fra kanten af feltet sparkede et frispark i fjerneste hjørne. Bolden ramte stolpen, hvorefter den ramte Kepa i hovedet, og så stod der pludselig 3-1.

Kort inde i anden halvleg, lignede det, at Ajax afgjorde kampen, da Donny van de Beek modtog bolden i Chelseas straffesparksfelt og klaskede den i nettet til 4-1.

Chelsea lagde sig dog ikke ned, og Cesar Azpilicueta reducerede hurtigt til 2-4.

Herefter fik tilskuerne på Stamford Bridge drama for alle pengene.

Først blev Daley Blind udvist, men Chelsea fik først fordelsreglen, og angrebet endte med et straffespark til Chelsea.

Inden straffesparket brokkede Joel Veltman sig til et rødt kort, så pludselig var Ajax reduceret til 9 mand.

Jorginho scorede på straffesparket, og med 20 minutter igen, så det svært ud for uheldige Ajax.

Chelsea pressede gevaldigt på, og indskiftede Reese James fik hjemmepublikummet i ekstase, da han sparkede bolden i nettet efter et hjørnesparket.

Få minutter senere havde Azpilicueta bolden i nettet til endnu større jubel. VAR annulerede dog målet, da Tammy Abraham havde hånd på bolden kort inde målet.

Chelsea pressede på i slutminutterne, og havde flere store chancer, men Ajax overlevede.

Et vanvittigt drama endte derfor 4-4.