• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Chelsea-midt om fansene: De har ændret mening om mig

Chelsea-midt om fansene: De har ændret mening om mig
Foto: Getty Images

Jorginho glæder sig over, at Chelsea-fansene nu synger hans navn, og kalder det et resultat af hårdt arbejde, selvom han blev hentet til klubben af den nu tidligere træner.

Af clbold.dk

Brasiliansk-italienske Jorginho blev sidste sommer hentet til Chelsea fra Napoli sammen med sin træner i Napoli-tiden, Maurizio Sarri. Trods en Europa League-triumf blev hverken Sarri eller Jorginho publikumsfavoritter, men nu forholder det sig anderledes for Jorginho.

Selvom Sarri er tilbage i Italien, er fansene begyndt at synge Jorginhos navn på tribunerne efter en fornuftig Chelsea-start på sæsonen, hvilket kulminerede i weekenden med en 2-0-sejr over Brighton og Jorginhos første mål i sæsonen.

- Det er fantastisk, for sidste sæson var det umuligt. Jeg er meget glad for hvordan de har ændret deres mening omkring mig. Jeg har arbejdet en del. Jeg har ikke sagt noget, jeg har bare arbejdet, og jeg synes, resultaterne kommer. Det er jeg glad for, siger Jorginho ifølge The Sun.

Nu er det Frank Lampard, der bestemmer spillestillen hos de blå fra London, og den har ændret sig siden Sarri.

- Den her sæson spiller vi med flere lange bolde og dermed færre korte afleveringer. Det har ændret en smule, men mentaliteten er den samme. At presse det andet hold og at prøve at tage kontrol over kampene, siger Jorginho.

Chelsea ligger på sjettepladsen i Premier League med 11 point efter syv kampe.