Chelsea-talenter hamrer derudaf: Sikker sejr over Burnley

Der gik ikke længe, før Frank Lampards tropper pillede håbet ud af Burnley, der tabte på Stamford Bridge med 3-0.

Gik man og troede, at Burnley kunne levere overraskelsen på Stamford Bridge, så slukkede Chelsea allerede håbet i første halvleg.

Italienske Jorginho omsatte et straffespark efter 27 minutter.

10 minutter senere tog Tammy Abraham over. Den 22-englænder er i gang med en fantastisk sæson, og denne aften scorede han sit 13 Premier League-mål i 21 forsøg.

I anden halvleg ville et af Chelseas andre stortalenter også have sit navn på måltavlen. Og det lykkedes 19-årige Callum Hudson-Odoi efter 49 minutter, hvor han udnyttede et indlæg fra Cesar Azpilicueta.

Med sejren ligger Chelsea fortsat på fjerdepladsen i Premier League, der giver adgang til næste års Champions League.