• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Christian Eriksen føler med Ajax: De spillede bedre

Christian Eriksen glæder sig over Tottenhams finaleplads, men har ondt af Ajax.

Af Victor Risager

Tottenham er klar til dette års Champions League-finale efter et fantastisk comeback mod Ajax onsdag aften.

Efter første halvleg var englænderne nemlig bagud med to, men i anden halvleg scorede Lucas Moura tre gange, hvor det sidste var i de sidste sekunder. Og det betyder, at Tottenham vinder det samlede opgør på udebanemål.

Læs også: Video: Lucas Moura blev helten i utroligt Tottenham-comeback

Det er en drøm, der går i opfyldelse for danske Christian Eriksen, men han har samtidig ondt af Ajax, som han spillede for fra 2010 til 2013. Det fortæller han til UEFA’s hjemmeside.

- Det var en latterlig kamp. Vi var virkelig langt nede, vi forsøgte at kæmpe tilbage, og vi var bare heldige. Jeg har ondt af Ajax - de spillede en rigtig god kamp mod os. I dag skabte vi for det meste flere chancer, men fodbold spillede de bedre. Det er en lettelse. Vi har kæmpet for dette, og det er en drøm at være i finalen, fortæller Eriksen og tilføjer:

- I dag var det ikke taktisk. Det handlede mere om hjerte - hjerte og Lucas Moura! Han er grunden til, at vi vandt kampen, og han fortjener det. Jeg håber, at han får en statue i England efter dette, for at få os i finalen. Vi er blæst bagover og har ingen rigtige ord til det, men jeg har ondt af Ajax.

I finalen af Champions League skal Tottenham møde landsmændene Liverpool, der tirsdag sendte FC Barcelona ud af turneringen. Finalen spilles den 1. juni.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.