City tilbage på førstepladsen i Premier League

Manchester City var suverænt det bedste hold på banen, da de vandt 3-1 i derbyet over Manchester United.

Det var et af de største derbyer i England, der skulle spilles søndag aften, da Manchester City tog imod Manchester United. Med en sejr kunne Manchester City komme tilbage på førstepladsen, som tidligere på dagen var overtaget af Liverpool.

Allerede efter få minutter fik Manchester City en stor chance, men Sergio Aguero og Bernardo Silva stod i vejen for hinanden i feltet, så ingen af dem fik afsluttet.

Efter 11 minutter blev presset for stort for Manchester United. Raheem Sterling sendte et indlæg på tværs til Bernardo Silva, som sendte den tilbage til David Silva, der bragede den ind i målet til 1-0.

Manchester City fortsatte med at kontrollere kampen, mens Manchester United havde svært ved at skabe noget. Derfor gik de to hold til halvleg med 1-0.

Bare to minutter inde i anden halvleg fordoblede Sergio Aguero føringen, da han bragede den i nettaget til 2-0.

I anden halvleg blev Romelu Lukaku skiftet ind, og han havde kun været inde i få sekunder, før han fremtvang et straffespark. Det tog Anthony Martial, og han reducerede stensikkert til 2-1 med en halv time tilbage.

Derefter satte Manchester City sig igen på spillet, og de pressede på for at sikre sejren. Den sejr blev cementeret fem minutter før tid, da Ilkay Gündogan blev spillet helt fri i feltet, og så var det ingen sag at score til 3-1.

Det blev også kampens slutresultat, og dermed er Manchester City igen i front af Premier League med to point ned til Liverpool.