City tog pligtsejr hjemme mod Zagreb

Tirsdag aften tog City en stensikker sejr på 2-0 over gæsterne fra Dinamo Zagreb.

Manchester City skulle tirsdag aften forsøge at spille sig i front i gruppe C, efter Atalanta noget overraskende snublede på hjemmebane og måtte indkassere et nederlag, og det gjorde de.

Manchester City startede kampen som de sluttede den - i total kontrol - dog var det ikke nemt for Guardiolas tropper, prikke hul på bylden. Zagreb var kommet for at kæmpe, det gjorde de helt fantastisk.

City forsøgte i hele første halvleg at finde en åbning i “9-mands forsvaret”, og på trods af et overlægger skud fra Göndugan, så udeblev føringsmålet, og dermed stod kampen 0-0 ved pause.

I anden halveg fortsatte City trykket mod Zagreb, og lidt efter lidt havde gæsterne mindre luft, mens hullerne i forsvaret blev større.

Raheem Sterling blev skiftet ind i anden halvleg, og hold da helt ferie, hvilken forskel englænderen gør for City-mandskabet.

Tempoet og ideerne hos City-spillerene var med indskiftningen betydeligt bedre, og efter 66 minutter var netop Sterling på pletten, da han kunne smadre en bold i nettet efter fremragende angrebsspil af City.

Efter scoringen forsøgte Zagreb at komme længere frem på banen, men lige lidt hjalp det.

City holdte på bolden, mens Zagreb løb rundt i i trekanter.

I overtiden blev stortalentet Phil Foden skiftet ind, og det takkede han Pep Guardiola for.

Efter en omstilling, selvfølgelig med Raheem Sterling som kreatør, scorede Foden til slutresultatet 2-0.

City topper nu gruppe C med seks point. Zagreb ligger nummer to med tre point.