• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

City tog pligtsejr hjemme mod Zagreb

Foto: Getty Images

Tirsdag aften tog City en stensikker sejr på 2-0 over gæsterne fra Dinamo Zagreb.

Af clbold.dk

Manchester City skulle tirsdag aften forsøge at spille sig i front i gruppe C, efter Atalanta noget overraskende snublede på hjemmebane og måtte indkassere et nederlag, og det gjorde de.Manchester City startede kampen som de sluttede den - i total kontrol - dog var det ikke nemt for Guardiolas tropper, prikke hul på bylden. Zagreb var kommet for at kæmpe, det gjorde de helt fantastisk.

City forsøgte i hele første halvleg at finde en åbning i “9-mands forsvaret”, og på trods af et overlægger skud fra Göndugan, så udeblev føringsmålet, og dermed stod kampen 0-0 ved pause.I anden halveg fortsatte City trykket mod Zagreb, og lidt efter lidt havde gæsterne mindre luft, mens hullerne i forsvaret blev større.Raheem Sterling blev skiftet ind i anden halvleg, og hold da helt ferie, hvilken forskel englænderen gør for City-mandskabet.Tempoet og ideerne hos City-spillerene var med indskiftningen betydeligt bedre, og efter 66 minutter var netop Sterling på pletten, da han kunne smadre en bold i nettet efter fremragende angrebsspil af City.Efter scoringen forsøgte Zagreb at komme længere frem på banen, men lige lidt hjalp det.

 City holdte på bolden, mens Zagreb løb rundt i i trekanter.

I overtiden blev stortalentet Phil Foden skiftet ind, og det takkede han Pep Guardiola for.Efter en omstilling, selvfølgelig med Raheem Sterling som kreatør, scorede Foden til slutresultatet 2-0.City topper nu gruppe C med seks point. Zagreb ligger nummer to med tre point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.