• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

CL-vindere indleder titelforsvar med nederlag til Napoli

Foto: Getty Images

Et omdiskuteret straffespark grundlagde Napolis sejr på 2-0 over Liverpool i den første gruppespilskamp i Champions League.

Af clbold.dk

Liverpool er forsvarende mestre i Champions League, og deres titelforsvar begyndte i dag ude mod Napoli, som sidste år røg ud i gruppespillet i samme pulje som netop det engelske hold.

Kampen startede ud i et højt tempo, og Napoli fik endda bolden i kassen efter bare syv minutter. Hirving Lozano headede bolden i mål, men han var klart offside, og derfor blev målet naturligvis ikke anerkendt.

Napoli havde dog mange boldtab, og det gav flere fine Liverpool-muligheder. Blandt andet kom Sadio Mané helt inde i det lille felt, men han skød lige på målmanden.

Lige efter starten på anden halvleg fik Dries Mertens en gigantisk chance, da han et par meter fra målet forsøgte at placere bolden i mål med en helflugter, men Adrian fik en refleksredning på.

Liverpool overtog initiativet, som anden halvleg skred frem, og Napoli indstillede sig i højere grad på bare at få et enkelt point ud af opgøret.

På en kontra kom José Callejon ind i feltet og faldt efter kontakt med Andy Robertson, og dommeren dømte straffespark, som umiddelbart kunne se lidt tvivlsomt ud. Selvom Adrian havde hånden på, scorede Dries Mertens til 1-0. Så var det pludselig sejren, der skulle forsvares hjem.

Mod slutningen fik Napoli dog cementeret sejren, da Fernando Llorente udnyttede en fejl i Liverpools forsvar og nemt kunne prikke den i mål til 2-0, som også blev kampens slutresultat.

Tidligere på dagen spillede Inter og Slavia Prag uafgjort 1-1 i gruppens andet opgør.

Superliga

Mere Superliga

Fokus