Dansk dommer debuterede i pointdeling mellem Shakhtar og Hoffenheim

I en medrivende kamp mellem Shakhtar Donetsk og Hoffenheim, som danske Jakob Kehlet dømte, blev der lavet fire mål.

Klokken 18.55 fløjtede Jakob Kehlet op til både Hoffenheims og sin første Champions League-kamp.

Blot seks minutter senere var det Hoffenheim, som havde bragt sig foran 1-0 på udebanen i Ukraine. En velspillende Leonardo Bittencourt spillede Florian Grillitsch i dybden, og her var den østrigske midtbanespiller iskold og lobbede bolden i mål.

20 minutter senere var der dog bragt balance i regnskabet, da Ismaily tog en fantastisk tur op langs venstrekanten, hvor han til slut sparkede bolden i mål. Hoffenheim lod sig dog ikke gå på af scoringen, og inden pausen havde norske Havard Nordtveit udnyttet, at Andriy Pyatov ikke kom ordentligt ud til et hjørnespark. Derfor kunne forsvarsspilleren heade bolden ind i et tomt mål.

I anden halvleg skabte Hoffenheim en række chancer, men langsomt overtog Shakhtar Donetsk initiativet, og med 10 minutter tilbage bankede Maycon udligningen i nettet fra kanten af feltet.

Efterfølgende pressede Shakhtar Donetsk for at få scoret endnu engang, og Marlos var tæt på at gøre dette, men Hoffenheim fik afværget stormen.

Dermed fik den tyske klub ét point ud af anstrengelserne i sin første Champions League-kamp, hvor også Jakob Kehlet slap rigtig godt fra opgaven som dommer.