De forsvarende mestre sikkert fra land

FC Bayern München kom sikkert fra land i Champion Leagues Gruppe D, hvor også Manchester City tog tre point.

Kun fire minutter skulle de forsvarende Champions League-vindere fra FC Bayern München bruge på få sat gang i forsvaret af titlen mod CSKA Moskva. På hjemmebane i Tyskland vandt Pep Guardiolas tropper med 3-0 efter et mål fire minutter inde i kampen af David Alaba.

Den østrigske back sparkede nemlig Bayern München i front på et direkte frispark, og sejren var aldrig i fare. Fire minutter før pausen gjorde Mario Mandzukic det til 2-0. 22 minutter før tid stod hollandske Arjen Robben for målet til 3-0.

Det var dermed en god start på Gruppe D for Bayern München, og en god start fik Manchester City også i gruppen, da de engelske vicemestre vandt med 3-0 på udebane mod Viktoria Plzen. Den engelske klub var meget dominerende i første halvleg, hvor et hav af chancer blev misbrugt. Blandt andet havde Sergio Aguero et forsøg på overliggeren.

I anden halvleg var klasseforskellen dog for stor. Tre minutter efter pausen gjorde Edin Dzeko det til 1-0, da han fik sat en inderside på en tværpasning fra Sergio Aguero. Målet til 2-0 blev sat ind af Yaya Toure, der sparkede bolden op i hjørnet fra distancen fem minutter efter Dzekos mål. Og Sergio Aguero gjorde det til 3-0 en lille halv time før tid.