De Gea og Rashford sikrede sejren i Solskjærs første store United-test

Store redninger af De Gea og et sejrsmål af Rashford afgjorde kampen, da Manchester United mødte Tottenham på udebane i Premier League søndag aften.

Manchester United har siden ansættelsen af Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager vundet rub og stub. Her har det inden søndagens opgør mod Tottenham været mod mandskaber, hvor man godt kunne regne med en sejr, og dermed blev kampen mod Christian Eriksen og Co. udset som den helt store test for den norske manager.

Her blev det til en 1-0-sejr for Solskjærs Manchester United, som sender dem op på seks sejre i træk siden ansættelsen af matchvinderen i Champions League-finalen i 1999.

Der var dog tale om en kamp, hvor Tottenham bestemt også havde deres at sige i kampen. I første halvleg var det dem, der havde mest af byde ind med, men lige inden pausen udnyttede United-holdet en fejl fra Tottenham-backen Trippier, som førte til et hurtigt kontraangreb.

Pogba kom nemlig på bolden, og han opfattede med det samme, at Marcus Rashford var sat i løb i højresiden af banen. Rashford fik bolden og stormede videre mod mål, hvorefter bolden passerede Hugo Lloris i målet til 1-0 for Manchester United.

Efter pausen lagde Tottenham endnu mere tryk på, og det blev til store muligheder for både Harry Kane og Dele Alli, hvor sidstnævntes var størst, da han kom frit ned mod David de Gea, hvor den spanske målmand diskede op med en stærk og mere end almindelig afgørende redning.

I kampens afslutning havde Kane endnu en stor mulighed, hvor Uniteds spanier nok engang blev den store med en nydelig fodparade - og kort efter havde Llorente muligheden for at score, men han missede også. Mere blev det ikke til, og Ole Gunnar Solskjær bestod dermed sin første store eksamen som manager for Manchester United.

Resultatet betyder, at United nu er på en delt femteplads sammen med Arsenal, og Tottenham er på tredjepladsen, og de må nu erkende, at holdet har ni point op til Liverpool på førstepladsen i Premier League.

Næste opgave for Manchester United er på hjemmebane mod Brighton, mens Tottenham skal forsøge at komme op på hesten igen, når de møder Fulham på udebane.