• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

De Ligt og De Jong siger nej til Barcelona

Det første kontrakttilbud fra Barcelonas side ser ud til at være for småt for de to hollandske stortalenter.

Af clbold.dk

I den seneste tid har der floreret vedholdende rygter, der handler om, at Barcelona er i gang med at lokke de to unge Ajax-talenter, Matthijs de Ligt og Frenkie De Jong. Det lader dog til, at det ikke er så nemt at få overtalt de to spillere til at skifte til Barcelona.

Det melder RAC1, som har nyt om, hvordan De Ligt og De Jong har taget imod det første tilbud.

Her forlyder det, at svaret fra de to er en tommelfinger nedad. Begge spillere ser da også ud til at være nogle af de mest ønskede spillere blandt Europas storklubber, som medfølger, at der sandsynligvis venter større tilbud på dem andre steder end det, som de har fået nu.

Selvom Barcelona rigtig gerne vil tilknytte de to hollændere til truppen, så har den catalanske storklub tilsyneladende ikke den store lyst til at give dem en vanvittig stor løn, da selve transferen fra Ajax til Barcelona godt kan blive en dyr omgang. De giver dog ikke op, og klubben ser ud til at trække på deres gode forhold til Ajax-sportsdirektør Marc Overmars, som selv spillede i Barcelona i sin karriere.

Blandt de andre klubber, som ser ud til at have fået øjnene op for De Ligt og De Jong, kan man nævne klubber som Bayern München og Manchester City.

Den unge dou er også allerede blevet en del af det hollandske landshold under Ronald Koeman, og i Ajax har man efterhånden regnet ud, at det bliver meget svært for dem at holde på de to spillere efter sommerferien, og derfor arbejder den hollandske hovedstadsklub angiveligt på at gøre alt for at få så høj en pris som overhovedet muligt.

I Ajax er de to spillere desuden allerede videre i Champions League, og de slutter gruppespillet af med en kamp mod Bayern München.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus