Top 10: Sæsonens hidtil bedste Champions League-scoringer

To runder af gruppespillet er spillet, og 94 mål er blevet scoret. Men hvilken scoring er sæsonens hidtil bedste i Champions League? Tipsbladet.dk rangerer her de ti bedste mål i turneringen indtil videre.

Hvilket mål er det bedste i Champions League i denne sæson? Der er allerede blevet scoret mange fabelagtige kasser i de to første runder af gruppespillet. Se listen herunder og find ud af, om du er enig i rangeringen.

Her kan du se listen over de bedste Champions League-mål i denne sæson:

10. Nicolas Tagliafico: Ajax - AEK Athen, 1. runde
Den argentinske venstreback scorede sit andet mål i kampen, da han gjorde det til 3-0 ved at first-time bolden over i det lange hjørne fra kanten af feltet.

9. Paulo Dybala: Juventus - Young Boys, 2. runde
Argentineren indledte en fornem aften ved at afslutte kontrolleret første gang på en lang aflevering. En svær detalje, som bragte Juventus på 1-0.

8. Isco: Real Madrid - Roma, 1. runde
Robin Olsen nåede end ikke at tage et skridt, da Isco sendte kuglen over muren og i netmaskerne til 1-0 ét minut før pausen.

7. Mariano: Real Madrid - Roma, 1. runde
Den indskiftede reserve lagde en følt afslutning ind bag Robin Olsen fra kanten af feltet ved scoringen til 3-0.

6. Pablo Rosario: PSV Eindhoven - Inter, 2. runde
Hollænderen bragte værterne foran på et drøn fra kanten af feltet i første halvleg, men Inter kom tilbage og vandt 2-1.

5. Lionel Messi: FC Barcelona - PSV Eindhoven, 1. runde
Det var meget passende, at Lionel Messi scorede det første mål i Champions League i denne sæson. Frisparksmålet til 1-0 mod PSV Eindhoven var desuden en sand perle. Argentineren løftede bolden over muren og helt op i krogen. I anden halvleg scorede Messi så også til både 3-0 og 4-0.

4. Neymar: Paris Saint-Germain - Røde Stjerne, 2. runde
Hele to geniale frisparksmål scorede brasilianeren, da Røde Stjerne blev ydmyget. Især målet til 6-1 var helt sublimt udført.

3. Mauro Icardi: Inter - Tottenham, 1. runde
Et kriseramt Inter-hold var med fem minutter tilbage bagud med 1-0 mod Tottenham, da anfører Mauro Icardi fra kanten af feltet valgte at flugte et indlæg i netmaskerne. Målet satte italienerne igang, og i overtiden lykkedes det endda hjemmeholdet at hive sejren hjem.

2. Arnaut Groeneveld: Atlético Madrid - Club Brugge, 2. runde
Atlético Madrid var planmæssigt foran hjemme mod Club Brugge, da 21-årige Groeneveld bankede et langskud over i det lange hjørne fra sin position helt ude i venstre side af banen. Spanierne kom dog tilbage igen og vandt 3-1.

1. Ivan Rakitic: Tottenham - FC Barcelona, 2. runde
Alle Barcelonas fire mål mod Tottenham var flotte, men Ivan Rakitics helflugter ved 2-0-målet må siges at være højdepunktet. Philippe Coutinho nåede lige akkurat at redde bolden på baglinien, og fik sendt bolden bagud til en fremstormende Rakitic, der var i luften, da han flugtede bolden i kassen via stolpen.