• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Delaney og Dortmund var kyniske mod Slavia Prag

Delaney og Dortmund var kyniske mod Slavia Prag
Foto: Getty Images

Thomas Delaney og resten af Dortmund-holdet snuppede onsdag aften en 2-0-sejr på udebane mod Slavia Prag i Champions League-gruppespillet.

Af Oliver Okstrøm

Slavia Prag havde på forhånd ikke fået de bedste muligheder for at gå videre til næste runde i Champions League, da de var kommet i gruppe med Dortmund, Inter og Barcelona. En sand dødspulje kunne man sige.

Tjekkerne har dog ikke bare lagt sig til at dø, og efter to kampe har de leveret to meget hæderlige opgør. Den første mod Inter var man få minutter fra at vinde, inden Barella udlignede i overtiden, og i den seneste kamp mod Dortmund var man bestemt ikke uden chancer.

Læs også:Storkamp venter i Parken: Her er Danmarks trup mod Schweiz

Her endte det dog med et nederlag på 0-2 for Prag-klubben, som måtte se to scoringer fra 20-årige Achraf Hakimi blive det eneste i kampen. Den første kom ti minutter før pausen, mens nummer to blev tæsket i netmaskerne i de sidste minutter af opgøret.

Der var dog meget fine muligheder for flere mål. For Slavia Prags vedkommende havde Lukas Masopust friløber, som han misbrugte, mens Stanislav Tecl senere i kampen fik serveret en ganske stor chance.

Læs også:Danskerduo bænket i ny Dortmund-skuffelse

Dortmunds stortalent Jadon Sancho kunne endvidere også se en friløber blive misset fra egen fod, så de to Slavia-spillere var ikke de eneste med store afbrændere.

Der var desuden dansk islæt på banen hele kampen fra landsholdsspilleren Thomas Delaney på Dortmunds midtbane, og så blev det også til lidt mere end en halv time for den forhenværende EfB-spiller Mick van Buren.

Med sejren er Dortmund nu på fire point i deres gruppe efter deres uafgjort kamp mod Barcelona i første runde. Slavia Prag må derimod tage til takke med ét point. Tjekkerne skal i næste runde møde Barcelona på hjemmebane, mens Dortmund skal til Milano.

Læs også:Medie: Premier League-klub har Yussuf Poulsen i søgelyset

Læs også:Delaney blev skurken for Dortmund

Læs også:Skuffet Delaney: Sådan en kamp skal vi vinde

Superliga

Mere Superliga

Fokus