Delaney og Dortmund var kyniske mod Slavia Prag

Thomas Delaney og resten af Dortmund-holdet snuppede onsdag aften en 2-0-sejr på udebane mod Slavia Prag i Champions League-gruppespillet.

Slavia Prag havde på forhånd ikke fået de bedste muligheder for at gå videre til næste runde i Champions League, da de var kommet i gruppe med Dortmund, Inter og Barcelona. En sand dødspulje kunne man sige.

Tjekkerne har dog ikke bare lagt sig til at dø, og efter to kampe har de leveret to meget hæderlige opgør. Den første mod Inter var man få minutter fra at vinde, inden Barella udlignede i overtiden, og i den seneste kamp mod Dortmund var man bestemt ikke uden chancer.

Her endte det dog med et nederlag på 0-2 for Prag-klubben, som måtte se to scoringer fra 20-årige Achraf Hakimi blive det eneste i kampen. Den første kom ti minutter før pausen, mens nummer to blev tæsket i netmaskerne i de sidste minutter af opgøret.

Der var dog meget fine muligheder for flere mål. For Slavia Prags vedkommende havde Lukas Masopust friløber, som han misbrugte, mens Stanislav Tecl senere i kampen fik serveret en ganske stor chance.

Dortmunds stortalent Jadon Sancho kunne endvidere også se en friløber blive misset fra egen fod, så de to Slavia-spillere var ikke de eneste med store afbrændere.

Der var desuden dansk islæt på banen hele kampen fra landsholdsspilleren Thomas Delaney på Dortmunds midtbane, og så blev det også til lidt mere end en halv time for den forhenværende EfB-spiller Mick van Buren.

Med sejren er Dortmund nu på fire point i deres gruppe efter deres uafgjort kamp mod Barcelona i første runde. Slavia Prag må derimod tage til takke med ét point. Tjekkerne skal i næste runde møde Barcelona på hjemmebane, mens Dortmund skal til Milano.