Dinamo og Shakhtar delte efter vanvittig afslutning

Det stod 1-1 efter 82 minutter, men opgøret mellem Dinamo Zagreb og Shakhtar Donetsk sluttede 3-3. Kroaterne førte 3-1 to minutter inde i overtiden.

Dinamo Zagreb og Shakhtar Donetsk havde begge fire point inden onsdagens indbyrdes møde i Champions League.

Her kom gæsterne bedst fra land. 13 minutter var der spillet, da Junior Moraes slog en lang bold, som havnede hos Alan Patrick i det lille felt. Med en skarp afslutning gjorde han det herfra til 0-1.

Bruno Petkovic misbrugte kort efter en stor mulighed for hjemmeholdet, men angriberen gjorde skaden god og bragte balance i regnskabet efter 25 minutters spil.

Kevin Theophile-Catherine sendte et indlæg ind til Petkovic, der vandt hovedstødsduellen med Shakhtar-forsvaret og nettede til 1-1.

Således var også stillingen, da dommer Felix Brych fløjtede til pause efter de første 45 minutter.

I anden halvleg var det Marin Leovac, der tegnede sig for en fornuftig chance til hjemmeholdet. 60 minutter var der spillet, da wingbacken trykkede af i feltet, men forsøget blev blokeret.

Chancen var den sidste store af slagsen, som fansene på Stadion Maksimir fik at se, inden en fuldstændig vanvittig afslutning udspillede sig.

Efter 75 minutter blev Nikola Moro først tildelt sit andet gule kort, hvorfor det pludselig så skidt ud for Dinamo, men Shakhtar måtte ligeledes se Marlos forlade banen få minutter efter. Kantspilleren var også blevet tildelt sit andet gule kort.

Udvisningerne gav plads, og efter 83 minutter blev der scoret til 2-1. Luka Ivanusec sparkede bolden ind via stolpen, og det viste sig at være den første af fire scoringer, som blev sat ind inden slutfløjt.

I det 89. minut blev det 3-1 ved Arijan Ademi efter en enorm brøler af keeper Andriy Pyatov, og alt tydede på dette tidspunkt på, at de kroatiske værter skulle tage et vigtigt skridt mod avancement fra gruppen.

Men Junior Moraes fik headet 3-2-reduceringen ind tre minutter inde i overtiden, og efter otte minutters overtid fuldente Tete det vanvittige comeback, da han nettede til 3-3.

Dinamo Zagreb og Shakhtar Donetsk har begge fem point efter fire gruppekampe.