Dortmund sejrede efter stort comeback mod Inter

Inter var foran 2-0 på udebane mod Dortmund, men tyskerne vendte kampen på hovedet efter pausen og vandt 3-2.

Dortmund leverede et mesterligt comeback mod Inter og vandt 3-2.

Tirsdag aften skulle Milano-holdet forsøge at gentage succesen. Denne gang på det legendariske Signal Iduna Park i Dortmund.

Gæsterne fik en drømmestart. Efter bare fem minutter løb argentinske Lautaro Martinez fra Dortmund-forsvaret og i stedet for at spille en fri Romelu Lukaku, tog Martinez et træk ind i feltet og udplacerede Dortmund-keeper Roman Bürki med en elegant afslutning.

Mario Götze forsøgte at få Dortmund tilbage i opgøret med en flad afslutning efter et kvarters spil, men Handanovic reddede sikkert.

Selvom Dortmund kom bedre med i opgøret, var det i stedet Inter, der fik udbygget deres føring.

Et flot angreb af Inter endte hos Candreva, der med et indlæg fandt en helt fri Matias Vecino. Midtbanespilleren afsluttede fladt ved nærmeste stolpe, og så kunne gæsterne gå til pause med en imponerende 2-0-føring.

Efter pausen stod der Dortmund på det hele. Først skubbede den farlige back Hakimi bolden i mål til 2-1, og det gav det tyske mandskab håb.

Julian Brandt udlignede 20 minutter inde i anden halvleg efter en fin solotur.

Dortmund ville dog ikke nøjes med et point, og et kvarter før tid spillede Sancho brandvarme Hakimi helt fri foran mål, og marokkaneren svigtede ikke.

3-2 til Dortmund, der nu igen har sat sig selv i en gunstig position i Gruppe F.