• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Dortmund-træner: Barcelona spiller anderledes uden Messi

Foto: Getty Images

Det bliver meget afgørende for det taktiske, hvorvidt Barcelona er med eller uden Messi i tirsdagens Champions League-kamp mod Dortmund.

Af Oliver Okstrøm

Thomas Delaney og resten af Dortmund-mandskabet tager tirsdag aften hul på Champions League-gruppespillet, hvor de står overfor spanske FC Barcelona, der har Messi som tvivlsom til kampen. Det er en faktor, som får en vis betydning for kampen.

Det forklarer Dortmund-cheftræner Lucien Favre forud for kampen til klubbens pressemøde.

- De spiller anderledes, når de er uden Messi. Barcelona spiller ofte med ham som en falsk 9'er, men nu er det anderledes med Griezmann som angriber med Luis Suarez bag ham, siger Lucien, som dog påpeger, at Barcelona trods alt altid benytter sig af 4-3-3-formationen.

Derudover fortæller Dortmund-chefen, at han glæder sig over, at holdet skal møde Barcelona, som han havde på fornemmelsen, at de ville komme i gruppe med.

Mens Barcelona måske må undvære Messi, der har været skadet hidtil i sæsonen, så må Dortmund også se bort fra Schulz, mens Lukas Piszczek er tvivlsom forud for kampen.

Kampen mellem Dortmund og Barcelona spilles klokken 21, og den sendes direkte på TV3+.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.