Douglas Costa stoppede Lokomotiv til sidst

Douglas Costa sørgede i overtiden for at sikre Juventus en 2-1-sejr over Lokomotiv Moskva.

Juventus er godt på vej mod avancement fra Champions League-gruppespillet, og onsdag aften kunne italienerne tage endnu et stort skridt mod ottendedelsfinalen.

Serie A-klubben var på besøg hos Lokomotiv Moskva, som man havde slået med 2-1 i det omvendte opgør, og Juventus fik en suveræn start på opgøret.

En kæmpe brøler fra Guilherme gav Aaron Ramsey mulighed for at bringe gæsterne i front efter blot fire minutter, og waliseren udnyttede chancen til fulde.

Scoringen var waliserens anden for Torino-klubben efter skiftet fra Arsenal.

Men der skulle ikke gå mange minutter, før der også var scoret på Wojciech Szczęsny. Maciej Rybus slog et indlæg ind i panden på Aleksey Miranchuk, der headede på stolpen, men angriberen var selv hurtigst over returbolden, og så kunne han uden problemer trille over stregen.

Russerne slog dermed fast, at de ikke er et mandskab, som Juventus uden problemer kan køre over, og efter 21 minutter var Miranchuk sågar tæt på at blive dobbelt målscorer.

Igen var det med hovedet, at angriberen fik sendt en afslutning afsted, men denne gang sneg forsøget sig snært over overliggeren.

Cristiano Ronaldo noterede sig for den første mulighed efter pausen, da han sendte et farligt frispark afsted mod Lokomotiv-målet, men Guilherme klarede denne gang skærene.

João Mario var omvendt centimeter fra at bringe hjemmeholdet i front efter 77 minutters spilletid, da den portugisiske midtbanespiller fik reddet sit forsøg på stregen af Leonardo Bonucci.

Douglas Costa var nogle minutter forinden blevet sendt på banen i stedet for Sami Khedira, og den brasilianske kantspiller blev den helt store helt til sidst.

Costa spillede et-to med Gonzalo Higuain og fik driblet sig igennem hjemmeholdets forsvaret, inden han kunne passere Guilherme med en flad afslutning. På dette tidspunkt var der spillet tre minutter af overtiden, og der blev ikke scoret yderligere i opgøret.

Opgøret slutter derfor  2-1 til italierne, og Juventus har nu ti point efter fire gruppekampe. Lokomotiv Moskva har tre af slagsen.