• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

En gave til Bundesligaen: Coutinho bliver klart den bedste i Tyskland

Foto: Getty Images

Bayern München er lykkedes med at hente Philippe Coutinho på leje, og det er en stor ting, mener den tidligere holdkammerat og Hertha Berlin-spiller Marko Grujic.

Af clbold.dk

Fredag kom der en markant melding fra München. Bayern München kunne nemlig bekræfte, at man har landet Philippe Coutinho på en lejeaftale med mulighed for køb efterfølgende.

Endnu er Coutinho ikke officielt blevet præsenteret, men allerede nu er der jubel over tilgangen.

Også fra den tidligere holdkammerat fra Liverpool-tiden Marko Grujic. Han er i dag udlejet til Bundesligaen og Hertha Berlin, og fra Grujic er der store roser til Bayern omkring skiftet:

- Det er en stor ting for hele Bundesligaen, at man får chancen for at se Coutinho spille nu. Han er en speciel og meget spændende spiller, der laver nogle vilde ting på banen. Han har et bredt udvalg af utrolige tricks og finter. Jeg nød hver eneste træning med ham i Liverpool, og han bliver med afstand den bedste spiller i Tyskland, siger Marko Grujic til Bild.

Philippe Coutinho skiftede efter stor succes i Liverpool til FC Barcelona. Det blev dog aldrig nogen kærlighedshistorie i det spanske.

Superliga

Mere Superliga

Fokus