En lussing og tre mål: Atalanta er videre i CL efter sejr over Shakhtar

Atalanta er videre i Champions League efter en intens fight mod Shakhtar onsdag aften.

Både Atalanta og Shakhtar kunne avancere i til knockoutfasen i Champions League.

Onsdag aften mødtes klubberne i en direkte duel om videre avancement. Opgøret blev spillet i Ukraine.

Første halvleg var en langgaber. Anden halvleg var til gengæld noget mere intens og underholdene.

Efter 66 minutter kom kampens første mål. Belgiske Timothy Castagne prikkede bolden ind tæt under målet og bragte Atalanta foran.

Omkring 10 minutter senere tabte Shakhtar-spilleren Dodo hovedet. Brasilianeren slog ud og ramte en modspiller i ansigtet med flad hånd.

Få minutter senere scorede Atalanta for anden gang, da kroatiske Mario Pasalic prikkede et hjørnespark ind.

Dybt inde i overtiden blev det også til 3-0 til italienerne. Målet blev scoret af Robin Gosens, der opfangede en sløset tilbagelægning af Shakhtar-forsvaret.

Danske Simon Kjær var ikke med i truppen hos Atalanta, da den danske landsholdsanfører er skadet.