Eriksen lynede i Tottenham-kollaps

Danskeren scorede et pudsigt mål i Champions League-braget mod Inter, der endte med to hurtige scoringer til hjemmeholdet.

Det var to hold med skår i selvtilliden, der gik på banen i Milano til Champions League-braget tirsdag aften.

Hjemmeholdet fra Inter havde et hjemmebanenederlag til Parma i baggagen, mens gæsterne fra Tottenham ligeledes måtte se sig slået på eget græs i den forgangne weekend - trods alt af en større modstander i form af Liverpool.

Det lignede heller ikke to hold for fuld udblæsning i Champions League-gruppespillets første halvleg. Ingen af de to mandskaber blev for alvor farlige.

Inters største muligheder kom i form af langskud, mens Harry Kane trods alt fik afdriblet Handanovic i Inter-målet efter en halv times spil. Han snublede dog bolden det sidste stykke udover baglinjen. Meget symptomatisk for første halvleg.

Efter pausen var tempoet straks hævet markant. Især Tottenham kom frem til et par store chancer i de første minutter, og efter syv minutter spil var det netop gæsterne, der kom foran på mål af Christian Eriksen.

Danskeren erobrede bolden på midten af banen og tog et par træk frem, inden han afsluttede fra 25 meter. Bolden blev dog reddet, men returen endte for fødderne af Eriksen igen, der med lidt held halvflugtede bolden via en forsvarsspiller over Handanovic i målet.

Inter var tæt på at svare igen få minutter senere. Et indlæg endte i hovedet på Perisic, der fra kanten af det lille felt headede mod det fjerne hjørne. Vorm havde dog styr på den.

Man kunne tydeligt se modløsheden hos Interspillerne, der ikke gav sig fuldt ud i løbeduellerne og hurtigt slog op i banen, hvis de tabte bolden.

Men pludselig fik humøret et nøk i den rigtige retning hos hjemmeholdet. Efter 85 minutter endte et indlæg nemlig hos Icardi lige uden for feltet. Anføreren valgte ikke at tage bolden ned, men i stedet bare flugte til den i hoftehøjde. Og det var en god idé, fordi sekundet efter lå bolden bag Vorm i Tottenhammålet. 1-1.

Det gav hjemmeholdet tro på tingene, og to minutter inde i overtiden slog de til igen. Matías Vecino steg op i feltet efter et hjørnespark og headede Inter foran med 2-1

Det blev også kampens resultat, og Inter undgik dermed den lurende katastrofestart. Omvendt lignede Tottenham i 85 minutter af kampen et realistisk bud på en vinder. Bare ikke de sidste 5 minutter.