• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Eriksen om målet mod Juve: Prøvede det samme i weekenden

Eriksen om målet mod Juve: Prøvede det samme i weekenden
Foto: Getty Images

Christian Eriksen havde forsøgt præcis det samme i weekenden mod Arsenal. Der gik den ikke - men overfor Buffon i Juve-målet lykkedes det, da han sparkede et lavt frispark i kassen.

Af Oliver Okstrøm

Tottenham og Christian Eriksen fik tirsdag aften 2-2 med fra Torino, da holdet mødte Juventus i Champions League-ottendedelsfinalens første møde. Det startede dog meget skævt for London-klubben, der var bagud med 0-2 efter ni minutter.

Det var noget, som Eriksen måtte sige var noget af et slag, men holder fast i, at klubben viste stor karakter ved at komme tilbage på 2-2 igen. Det gjorde han i et interview med TV3+ umiddelbart efter kampen.

- Jeg tænkte katastrofal start, for at være helt ærlig. De har ét skud ellers og så får de selvfølgelig to straffe. Og så er det jo svært. Heldigvis brænder de et af dem. Men vi bliver ved med at gøre på. Selv da vi er bagud med 0-2 bliver vi ved. Harry (Kane red.) har en stor en før han prikker den næste ind, så det er en angriber, man ikke skal give mange chancer for tiden, så det er jo en fornøjelse, siger Eriksen. 

Christian Eriksen selv kunne også se tilbage på sit eget mål til 2-2 med et smil på læben, hvor han overlistede Buffon i Juventus-målet på et frispark fra godt 20 meters afstand.

- Jeg havde en i weekenden mod Arsenal, hvor Cech læste den. Men i dag nåede jeg heldigvis at se, at han tog et skridt - og så nåede jeg lige at ændre mening i sidste sekund. Det var en god slutning på en god kamp, siger Eriksen om sit mål.

Tottenham og Eriksen møder Juventus i returen 7. marts på Wembley.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus