Eriksen startede på bænken da Tottenham floppede

Tottenham løb søndag aften ind i et nederlag på 0-1, da de stod overfor Newcastle på hjemmebane.

I den seneste runde lykkedes det for Tottenham at få 2-2 mod de engelske mestre fra Manchester City, da Pep Guardiolas tropper i slutminutter fik annulleret en scoring fra Gabriel Jesus. Men i fodbold kan tingene hurtigt gå den anden vej, og denne søndag tabte Tottenham til Newcastle på hjemmebane.

Det endte med et nederlag på 0-1, som kom på baggrund af en scoring efter 27 minutter, hvor Joelinton fik sendt bolden ind bag Lloris i Spurs-målet, da han tog bolden med sig ind i feltet efter en veltimet aflevering fra ghanesiske Christian Atsu.

Når den var så veltimet, så hænger det sammen med, at afleveringen faldt lige da Joelinton var på kanten af offside, og dermed blev målet ikke efterfølgenden annulleret.

I anden halvleg kom danske Christian Eriksen på banen for Tottenham i stedet for Kyle Walker-Peters, da der manglede omkring en halv time af kampen. Men alligevel endte det med, at den danske spilfordeler, som i løbet af sommeren har været rygtet væk fra Tottenham, ikke fik ændret på slutresultatet.

Dog blev en situation med omkring ti minutter tilbage af den ordinære spilletid set igennem for et muligt straffespark til Tottenham, men kampens dommer Michael Dean kunne dog afvise, at der var tale om straffespark alligevel.

Resultatet betyder, at Tottenham nu er på syvendepladsen i Premier League efter de første tre runder med fire point på kontoen. I næste runde skal de møde ærkerivalerne fra Arsenal.