2018-02-13 22:40
Foto: Getty Images

Christian Eriksen overlistede Buffon i Juventus-målet og sikrede Tottenham et godt resultat med 2-2 på tavlen i Champions League.

Christian Eriksen fik en stor rolle i kampen mellem Juventus og Tottenham i Champions League-ottendedelsfinalen i Torino tirsdag aften. Her blev det til 2-2 mellem de to hold, og den danske midtbanespiller fik scoret til kampens resultat på frispark.

Det lignede ellers en kamp, hvor Juventus skulle trække sig sejrsrigt ud af opgøret. Med to scoringer af holdets giftige argentiner, Gonzalo Higuain, indenfor de første ni minutter, da han først omsatte et frispark fra Pjanic til mål, hvorefter han scorede på straffepark.

Herefter kom Tottenham meget bedre ind i kampen og pressede et store perioder på for en reducering. Den kom da også efter 35 minutter, da Harry Kane rundede Buffon og scorede til 1-2. 

Lige inden pausen kunne Higuain være blevet hattrick-helt, da Juventus igen fik et straffespark. Men denne gang kiksede argentineren, da han hamrede bolden op på overliggeren - og det blev det sidste inden de to hold gik i omklædningsrummet.

I anden halvleg lå kampen længe og vippede, og her endte det med, at Tottenham kunne trække sig ud med mest af smile over. For Christian Eriksen kunne med 19 minutter tilbage af den ordinære spilletid sende bolden i mål efter et direkte frispark.

Sådan endte opgøret, og Tottenham har dermed et godt udgangspunkt til returkampen i London, som spilles 7. marts.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED