• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

Falk: Den værste måde at tabe på

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det var en skuffet Rasmus Falk, der efter dramaet mod Røde Stjerne kalde exitet fra Champions League-kvalifikationen for “den værste måde at tabe på”.

Af Nicklas Grodt Degn

Skuffede FCK-spillere stod som forstenede på banen efter en maratonkamp af et drama mellem FCK og Røde Stjerne i et fyldt Parken tirsdag aften.

Skuffet var også Rasmus Falk, der både blev indskiftet og udskiftet igen i løbet af kampen, der varede 120 minutter og en lang straffesparkskonkurrence.

- Vi er trætte af det, det er den værste måde, man kan tabe på. Man håber bare og bliver glad, når man scorer. Det er, hvad der kan ske. Det er fifty-fifty, sagde Rasmus Falk efter kampen til 3+.

Ligesom i den første kamp i Beograd endte kampen i København 1-1. Efter forlænget spilletid og hele 22 straffespark gik Røde Stjerne videre. FC København skal i næste uge møde Riga FC eller HJK Helsinki om en plads i årets Europa League-gruppespil.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.