• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Det var mere håndværk, end det var kunst, det FCK leverede i sejren på 1-0 over Shamrock Rovers.

Af Ole Hoffskov

Set i lyset af, at FC København i forrige sæson prøvede kræfter mod hold som Rubin Kazan, Barcelona og Chelsea i Champions League, lyder irske Shamrock Rovers ikke som en specielt skræmmende modstander. Derfor var det både ventet og påkrævet, at de danske mestre ville vinde aftenens kvalifikationskamp i Parken ganske sikkert.

Og det blev da også til en sejr på 1-0, men i lange perioder var det ikke specielt prangende, det løverne leverede. Godt nok havde Roland Nilssons tropper chancer til flere mål, men gæsterne kunne så sandelig også være sluppet fra Parken med et langt bedre udgangspunkt.

Specielt i 2. halvleg brændte det til tider alvorligt på i FC Københavns defensiv.

FC København skulle dog ikke bruge lang tid på at bringe sig foran og dermed, skulle det vise sig, afgøre kampen. Allerede i opgørets fjerde minut gjorde Sölvi Ottesen det til 1-0, da han sendte et indlæg fra Pierre Bengtsson videre i netmaskerne. Dermed er islændingen allerede oppe på tre sæsonscoringer - vist meget godt de har fået ham tilbage!

Sölvi Ottesens scoring blev også opgørets eneste, og dermed har løverne et fint udgangspunkt inden returkampen i Irland. Men der er stadig meget langt til allerhøjeste Champions League-gear!