• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

FCK-kaptajn: Heldet var ikke på vores side

En stor frustration, kalder FCK’s Zeca det store drama, der endte i et FCK-exit fra Championas League-kvalifikationen.

Af Nicklas Grodt Degn

Et kæmpedrama blev endnu større, da FCK torsdag aften røg ud af Champions League-kvalifikationen til serbiske Røde Stjerne efter 120 minutters fodbold efterfulgt af 22 straffespark. Skuffelsen var efterfølgende til at tage at føle på hos FCK’ernes kaptajn.

- De skabte ikke noget udover målet. Det er en stor frustration for os. Ikke måden vi taber på, men nogle gange er det held og i dag var det ikke på vores side. Jeg er stolt af holdet og hvis vi fortsætter på den måde opnår vi en masse, sagde FCK’s Zeca efter kampen til 3+.

Jonas Wind brændte straffesparkskonkurrences sidste spark efter at have scoret på sit tidligere spark i konkurrencen. FCK-kaptajnen havde opmuntrende ord til talentet.

- Han gør det fantastisk. Han er 20 år gammel og at tage det ansvar… Han viser fantastisk karakter. Jeg er stolt af ham og han skal være stolt, for han har været fantastisk. I dag var en dårlig dag for ham og os, men jeg ved, at han vil bringe mere glæde til det her hold, sagde Zeca.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?