• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov

FCK runder 30.000 tilskuere til storkamp

Over 30.000 tilskuere vil være på plads i Telia Parken til tirsdagens brag mellem FC København og Røde Stjerne.

Af Ole Hoffskov

FC København kan tirsdag spille sig i et europæisk gruppespil for 13. gang ud af de seneste 14 forsøg, og det kræver samlet avancement mod Røde Stjerne fra Serbien. Hvis løverne går videre, er de som minimum sikret Europa League-deltagelse, men der kan også stå Champions League på menuen i efteråret - det kræver en samlet triumf mod Young Boys i næste runde.

Den enorme betydning af tirsdagens kamp er også gået op for de fodboldglade indbyggere i hovedstaden, hvor mange har besluttet sig for at bruge aftenen på at tage en tur i Telia Parken.

Læs også: Optakt: FC København - Røde Stjerne

FC København oplyser, at der mandag aften er blevet solgt over 30.000 billetter til opgøret, og dermed bliver der altså en fantastisk ramme om tirsdagens Champions League-kvalifikationskamp. FCK har åbnet for flere afsnit på Øvre A-afsnittet, så det er stadig muligt at få billetter til kampen.

Der er kickoff mellem FC København og Røde Stjerne klokken 20.00. Det første opgør i Beograd endte 1-1. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.